Dunia Kegelapan

Posted by Naz | Posted in | Posted on 5:17 PTG

1



salam u all.. today wana post video tym bumi kitani dalam keadaan kegelapan.. eheh cek it out~

PLAYSTATION 3 FOR SALE (baru 3 minggu)

Posted by Naz | Posted in , | Posted on 6:47 PTG

1


2 wireless controller

1 beg

1 ps3 console

1 USB

2 Original games

Guitar Hero world tour set

including :

1 drum

1 guitar

1 microphone

1 Original game Guitar hero world tour

cost $1000 for both guitar hero sets and ps3

If seperately,

PS3 $750 and Guitar Hero sets $300

Contact person : Joey, (HP No. +6738939183) For serious Buyer only!


HOUSE FOR RENT

Posted by Naz | Posted in , , | Posted on 6:13 PTG

0



HOUSE FOR RENT:
NO11 SPG 472 KG.KERIAM
home to main road approx. 50 meter.
home to Tutong town approx. 6km.

- 1 living room - 1 Family room - 1 Dining room -
- 1 Masterbedroom - 2 Bedroom - 1 Kitchen -
- 2 toliet/bathroom - 1 Store room-

contact person:
HJ MALEK-8783517

Lebaran Spesial (Selamat Hari Raya Aidilfitri)

Posted by Naz | Posted in | Posted on 12:02 PG

1



SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

Iklan: anda memerlukan PELAN?

Posted by Naz | Posted in , | Posted on 8:40 PTG

1


Salam semua, disini me mempost satu iklan mengenai menghasilkan pelan untuk dihadapkan kepada pihak tertentu. Me menolong kawan ja ne mengiklankan disini. Sapa-sapa yang mencari urg kn meminta buatkan PELAN or keterangan lebih lanjut, kuntek ja direct ke numbur yg tertera diatas ah. Bah semoga anda senang berurusan denganya.

My Tuscani kana quarantine

Posted by Naz | Posted in , | Posted on 4:20 PG

3


Salam pepal.. neh pic of my ride, exciden tym tadi pagi.. hmm mcm nda braya taun ane..punduk2 drumah nganya mliat parabola.. eheh Bulan Puasa yg penuh dgn dugaan namun me tetap redha dgn apa ada nya.. nway berhati2 dijalan raya..malas dah kn buat panjang2.. peace~

Ramadan Spesial -selamat menyambut bulan ramadan-

Posted by Naz | Posted in | Posted on 5:51 PTG

0



salam semua..
disini me ingin mengucapkan selamat menyambut bulan yang mulia..
isikan masa lapang dengan perkara yang berfaedah
peace..

Sebuah Kisah Klasik Untuk Masa Hadapan. EPISODE 1

Posted by Naz | Posted in , | Posted on 5:25 PTG

3

Cerita Tym: welcome to Muzium

Posted by Naz | Posted in | Posted on 6:01 PTG

1

One day in lovely muning in bandar seri bagawan, ada 2 org pelancong laki-bini yg dtg dari europe kan melawat muzium. Tapi bisia ane nda tau dmana jalan kan menuju kesana. Den durang pun kuai-kuai dikianggeh mcm urg mencari madu kasirat. Last2 durang ke KFC (Kianggeh Food Court). Den Org Putih laki bini ane pun kan betanya tmpt paci yg membersihkan kawasan atu. ne nah perbualan durang masa atu:

Org putih: excuse me sir, can u tell me where is museum??

Paci: Musium ka?? owh nda jauh dari sini ne uncle eh.

Org Putih: Really?? (iski mcm kanak2 kana bali kan tora)

Paci: u ikut dis jalan ane, afta dat u corner2 sikit sebalah kanan, pastu straight and last but not least, u go to hell and ada tu muzium.

Org putih atu pun kajar2 mendangar kn apa yg kana explain sebiji2 uleh paci atu. So durang pun mengkensel kan kesana.

Actually nya apa yg paci maksudkan "go to hell" atu sepatutnya "go to hill" since jalan kan menuju kemuzium atu naik bukit gi. Nice trying paci..eheh

*based on true story pi 50% me ubah

Coming Soon..

Posted by Naz | Posted in , | Posted on 4:44 PG

0

Salam semua.. inda gi lama me kn post satu karya seni yang inda hebat or inda mengemparkan dunia perfileman pasal nya me buat untuk main2 saja ukan untuk banar2. Karya seni ane me buat based on un-true story atau dalam bahasa kitani “berdasarkan dari cerita inda banar”. Memang banar lah ukan berdasarkan ceta banar pasal nya ceta ane asal nya dari mimpi me (actually mau mimpi numbur, pi mimpi ane plang ada) Apada dengan mimpi me???? Nantikan saja dalam post me akan datang. Ane baru season 1.. mayb season 2, paksa me tdo lu untuk mengolahkan ceta2 fantasi yang ditahap pohon tarap (me pun nda paham apa yang me taip ane).. k chaw chin chaw campur susu manis.

ane me bagi sneek peak for karya me yang inda hebat..peas kacang peas ijau~

P.S: stail comic + graphic novel + slideshow = “ComGraNovSlide” ane akan di post sebelum puasa or lapas puasa or lapas raya tahun dapan or lapas me pencen (tym umur me 60 tahun)